نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

آخرین خبر از وضعیت خارجی‌های استقلال

از ۴ بازیکن خارجی استقلال سه بازیکن خارجی با این تیم ادامه خواهند داد و در لیگ بعدی هم همراه استقلال خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 03
کد خبر: ۲۴۳۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ استقلال در فصلی که گذشت ۴ بازیکن خارجی در ترکیب داشت. آرتور کوین یامگا به همراه جلال الدین ماشاریپوف، رافائل سیلوا و گوستاوو بلانکو.

قرارداد آرتور کوین یامگا با استقلال پایان یافته است و از آنجایی که مصدومیت این بازیکن از ناحیه چشم جدی است و هنوز کاملا بهبود پیدا نکرده بعید به نظر می‌رسد استقلال این قرارداد را تمدید کند. اما سه بازیکن خارجی دیگر هر کدام یک فصل دیگر با استقلال قرارداد دارند و در جمع آبی‌ها ماندنی هستند.

گوستاوو بلانکو و جلال‌الدین ماشاریپوف با نظر جواد نکونام جذب شدند و بدون شک در اسکواد فصل بعد سرمربی تیم استقلال نقش پر رنگی خواهند داشت. اما رافائل سیلوا به دلیل شکایتی که از استقلال به فیفا داشت و رای سنگینی که علیه باشگاه گرفته بود، با رضایت نکونام به اردوی تیم برگشت و به نظر می‌رسد سرمربی استقلال با تداوم حضور این بازیکن در اردوی تیمش موافق است.

قابل پیش بینی است استقلال برای فصل جدید چند بازیکن خارجی جدید به ترکیب تیم اضافه کند./خبرورزشی

ارسال نظر